Mar 2, 2011

SOCIALSCOPE - Blackberry


Bagi pengguna Blackberry tentu akan menyukai applikasi Socialscope ini. Socialscope ini mengambungkan Twitter, Facebook, Foursquare, Flickr dalam satu applikasi mudah. Ini bermakna dengan Socialscope anda dapat mengakses kesemua rangkain social pada satu masa, dan juga anda dapat mengupdate status, upload gambar dan video secara serentak ke semua rangkaian social anda. Anda juga dapat melayari Facebook membuat komen seperti applikasi Facebook for Blackberry dan menerima notification di layar Blackberry anda. 

Selepas applikasi di download, anda terlebih dahulu di kehendaki register dan kemudiannya satu code acces akan dihantar ke email anda. Aktifkan code tersebut dan masukkan segala butiran Twitter, Facebook dan lain2 dan akan sudah sedia mengunakannya. 

Saya dah menggunakan applikasi ini hampir sebulan dan mendapati ianya lagi mudah dan menyeronakkan. Lagi hebat dari UbberTwitter. 

Download dan Aktifkan sekarang.

3 comments:

Puan Capa said...

boleh try ni

HirumaKecil said...

dulu ada la niat nak pakai blackberry ni.. tapi last2 android gak jadi pilihan.. ;-)

~MyLady~ said...

salam :)

kak lady xde BB sbb ntah laa..mmg xminat plak..terasa mcm tercanggih la sgt, (xreti sebenarnye hehe)

apa2 pn k.lady tetap follow ur blog ;))

follow me @ http://blogdearlady.blogspot.com