Jun 2, 2009

Mengharapkan Doa2 Anda Semua.


Hehehehehe..
Ditunaikan lagi permintaan pic2 hangat family aku ni. Sowei la
pic2 mula2 dulu kurang jelas dan kecik. Kali ni kalau UOL klick pada
pic tu gerenti dia kan membesar. Hahahhaha. Maaf lah takde pic terbaru
Pic ni di tangkap awal tahun ni, kira baru la kan.

Ibu _umairah, naurah makwa, eryn, bro amirul, kapten luffy, dude, mucuk, Tukang Cerita, Aku-Ida, Pakcik Dot, Yanie Putrajaya, Su, Azah Irah, Su JB, Ikiqzana dan semua rakan2 blog dan facebook
anak i 3 orang ,anak yang ke 3 baru 4 bulan. Pic baby nanti la i tempekkan. Sebab sekarang ni baby tak berapa sihat. Dah bawak pi Specialist Ipoh dan doktor kat sana pun tak tau sebab yang sebenarnya. Esok ada doktor pakar akan memeriksa baby . Tolong la doa kan agar baby i kan cepat sembuh. Amat menghargai doa2 kawan2 semua.
Sedih hati seorang ayah sedih lagi hati seorang ibu. Ibunya asyik menangis, risaukan baby dan risaukan juga result pada hari esok.
Ya Allah ! tabahkan lah hati ini.


27 comments:

pink_butterfly said...

sabar ya...

hopefully ur baby tak ada apa2...

amirul said...

Salam bro,
Doa kami suami isteri sentiasa mengiringi rakan2... semoga tabah+sabar menhadapi dugaan ini ye... setiap penyakit ada penawarnya... jadi berusaha dan berserah kepada maha Pencipta...

P/S: Bro? baby laki ke pompuan?

Krasz bAtu said...

thanks pink butterfly

bro amirul
pompuan

xuen adyla said...

saya doakan semoga baby abg selamat hendaknya

iyllienaz said...

semoga smuanya kembali normal n smoga sntiasa tabah menghadapi dugaan..kuatkan semangat ya..sama2 berdoa..

Umie said...

InsyaAllah semuanya akan kembali normal.. banyakkan doa padaNYA.. kami juga turut mendoakan kesembuhan si kecik ittew... (",)

Tukang cerita said...

Patutlah anak2 hang jelita dan ensem yeop...byk cantik lah orang umah hang....

:)

Kami doakan si kecik segera sembuh.... Tabahkan hati ya ayah dan ibu... InsyaAllah, semuanya ok ....

emmmm...nanti, bglah info terkini yer...

ummiumaira said...

Semoga baby sihat yea...wat kakak sabo .....byk kan bdoa..saya doakan dari jauh..amin..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kami semua rakan2 blog mendoakan agar baby cepat sembuh....

amin.....

dotblogspotdotkom said...

insya ALLAH....byk²kan berselawat.. moga ALLAH memberi sesuatu yg lebih baik......

setiap apa yg di jadikan ALLAH tu ada hikmahnye....

so jgn bersedih...

ikiqzana said...

salam brother, harap2 bersabar ye.. semua dugaan dtg dari tuhan.. dan baby selamat hendaknyer..
sakit dtg mcm ribut, pegi mcm semut.. zana doakan baby siht selamanyer. AMIN.

naurah makwa said...

naura doakan baby u cepat sembuh, cepat membesar seperti baby yang lain..jangan sedih2..banyakkan doa k..

moment said...

U got my prayers...

Rinna said...

Salam,

Saya doakan agar baby u cepat sembuh yer..dan bawak banyak bersabar dan berdoa..agar semuanya dlm keadaan yg baik..

miss oren said...

insyaallah krasz..everything is gonna be alright..
kami semua dokan semoga baby u takde pape..

CaPiQa said...

semoga baby cepat2 sihat ya. insya Allah, tak ada apa-apa tu..

semoga incik sekeluarga lebih semangat dan tabah hadapi dugaan-Nya..

LiNda said...

Dalam waktu begini, si ibu lebih rawang dan kepiluan hatinya .

Tetapi.. sbg suami, krasz boleh membantu dari segi sokongan moral kepadanya . Yang pasti anda berdua sabar and tabah .

Ms AiReEn MoHd said...

sabo yer yeop...byk kan doa...ari ni aku dtg jadik ustazah kg manjoi jap...kehkeh..ate ngape baby kamu...aku sian lak dengo nyer...sape yg jagenyer..ate akmu ade jer tetiap mlm main tenet neh...byk berdoa yer...aku ngan boy sentiasa doakan baby kamu serta keluarge kamu semua selamat n sihat yer...amin

su said...

Salam...buat abg & isteri tabahkan hati..panjatkan doa kpd Allah..mudah2an baby cpt sembuh!

Kuatkan smgt yer..su doakan yg terbaik buat family abg sekeluarga...

Aminn...

SiS-lin said...

sis doakan semuanye dlm keadaan baik,semuga baby sihat seperti sediakala,dn di jauhkan dr segala yg mudarat..amin..sama2 ;e kita berdoa...

nur-al-AIN said...

semoge semuanye ok~
amin!
tabahkan hati ye..
tuhan menguji hambe yg disayanginye..

cikeYda said...

saya akan doakan anak awak sihat sentiasa..

dont worry bro.. cheessseee~!

Krasz bAtu said...

thanks semua..

amirul said...

Salam Bro,
Apa kabau hari ini? Lawat ini website... mungkin membantu... http://www.darussyifa.org/ ... apapun sentiasa berusaha yg terbaik...

Ivy Metaga said...

moga bby cepat sembuh

moga bahagia hingga ke akhir hayat... suke tgk keluarga yang bahagia hehe

Lifesaver said...

anak lelaki comel!

dude said...

wow..
family pic...
warna oren gitu..raya ke apa..

neway harap bersabar ye..
moga baby ok2 saja..