Nov 25, 2008

Foto Edit

Kali ni aku nak share pulak picture editing secara online, tak payah nak install software dan tak payah nak regiter.

Fotoflexer

flexer

Aku suka jugak ngan fotoflexer ni, banyak tools yang amat berguna. Serlah kan kreativiti anda. Cuma kena bersabar lah masa nak load sebab ambik masa skit, mungkin kerana ia nak load plug in atau tenet aku slow. hhehhehee

p/s : link ni aku dapat dari yanieputrajaya
Best blog ni.

1 comment:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

wah....
abang ku sudah mula edit gambar dier...

hehheheh.....

(^_^)

hencem...hencem....

hik hik