Feb 8, 2009

Lahirnya Anak ku Yang ke-3

Pagi 4/2, Isteriku mengadu dia sakit dan pening2. Nak bersalin ker?? due date lambat lagi.....Aku pun kelam kabut bangunkan anak2, siapkan anak aku 2 orang tu. Antar kat umah makcik terus memecut ke Ipoh Specialist Centre. Sampai sana, nasib baik orang tak ramai lagi.. laa kena ambik number pulak tok register masuk. Isteri aku yang sakit tu nurse dah bawak lari kemana ntah .. risau gak. Dekat setengah jam baru selesai register, timbul satu masalah kat mana isteri aku ni.. Sib baik otak leh pikir call dia.. dah masuk delivery suite.

IMAGE_152 IMAGE_151
Aku dah la nak cepat kena lak ambik no. Tgh sakit nampak camera leh senyum lagik tuu
IMAGE_158 IMAGE_160
Ini dia anak ke-3 aku Baby Girl. ikut rupa aku ke ibunya ??
IMAGE_161 IMAGE_162
Dah 3 ropenya anak aku.. My Family

Setelah lebih 24 jam menahan sakit, 5/2 jam 11:40 pagi,Isteri aku akhirnya melahirkan anak pompuan. Selepas aku azankan baby barulah aku rasa letih, lapar dan mengantuk. Seharian aku tak tido dan makan. Alhamdullilah kedua2nya sihat.

14 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallallala...tomey nyer
saper nama baby gurl ni bro?

kim salam kat akak yer...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Krasz bAtu said...

heheheh... ada on9...
lum bagi nama lagik.. Yanie kasi skit idea...

Aku-Ida said...

best nye. bile lah ida nk merase jd mcm bayi tu.. wakakkaka

♥ hany ♥ said...

elelelelele...shomey baby nyer.. tahniah yer incik krasz ^_^

azza_irah said...

tahniahhh..
sgt2 comeii...konpem ikut muka auntie azza ek...
hehee...tahniah ek awk..dah ada 2 putri sorang hero..tahniah...bhgia tgk..

5/2 ek...sehari lps annvsry kita..

Tukang cerita said...

Tahniah Yeop...
Comei bangat!
Ni yg rasa nak peknan ni...
hehehehe.....

Monkey D Luffy said...

Tahniah! dua perempuan satu lelaki... hehehe

nak tambah lagi?

afiq. said...

tahniah bro.. :)

Wahizah said...

Taniah Krasz!!!! Wahhh...dpt baby baru eh...sape nama nya? Send my congrats to your wife ok!!!

From:
Mummy @>--

su said...

tahniah! su tumpang gembira! sronoknyer! tentu le ikut muke ibunyer...hik3!

nakaltitude said...

Congrats.. tuk bro dan isteri.. iktu muka sapa tu bro???

su said...

wife abg cantek lah! sungguh! anak2 pon comel!

Krasz bAtu said...

wife cantik,anak comel tapi abg tarak hensem ...

.:sanDORA:. said...

aiyoo manyak comel la..!! ;D
alhamdulillah.. selamat sumer..