Feb 4, 2009

Nama Gelaran Aku

Tersedar aku, banyak gak gelaran org dok panggil aku.. Semua ni yang aku tau dan disedari lerr yang aku tak tahu ntah berapa banyak lagi.....

Yob - panggilan bagi adik beradik dan kaum keluarga terdekat dan geng2 kampung.
Boy - Masa aku kecik dulu
Aziz - panggilan pelatih dan jurulatih masa jadi trainner tok Projek TUO MALAYSIA
Zul - Customer bank tempat aku keje
Zul Badminton - Masa aku keje ngan Telekom
Zul HSBC - Selalu aku tgk member letak nama ni dlm phone book depa.
Zul Wira - ahli kelab wira
Pengerusi - Kelab Burung Antu
Jiboi - budak2 Opis aku je panggil
Hansem - customer aku dalam kategori AH SO
Ayah - Anak2 aku ler
Bang - Seorang je panggil - Wife aku
Abang - Junior2 aku
krasz - kebanyakan member yang tak disenarai di atas..

4 comments:

Tukang cerita said...

aku panggey hang yeop!

Monkey D Luffy said...

banyaknya nama... leh buat koleksi

azza_irah said...

wahhh...org nak penggil Pengerusi la...kelab burung antu sebab salu tgh malam baru smpai blog org kan..
leh ek...heheee

.:sanDORA:. said...

banyaknyer nama.. huhu!! buleh dapat award nih..