Feb 15, 2009

Yahuu Dah Kuor Spital

Hari ni baby ku Liya Zafirah kuor spital. Alhamdullilah semua dah selamat. Lega sungguh rasa hati ni. Barulah aku rasa letih, lapar dan ngantok. Dah lebih seminggu aku tak tido atas katil, tido atas kerusi jer.. bayangkan lah betapa lena nya aku tido atas kerusi.

DSC00191

Nak discharge punya la lama aku kena tunggu. Ade ke patut masa tu la pihak Ipoh Specialist centre tu nak buat Fire Drill. Masa menunggu pihak Spital ngan Fire Drill nya, anak aku yang berdua tu bermain ngan anak orang putih. Aku perhati dema main, bersembang, aku heran gak anak aku cakap bahasa melayu pelat Perak, anak orang putih tu speaking london. Macam mana laa depa ni boleh paham satu sama lain... ???

IMAGE_170

10 comments:

su said...

comelnyer! nape la su xde anak secomel liya zafirah...huhu..

Krasz bAtu said...

insyaallah sampai masa nye nanti.

Monkey D Luffy said...

kanak2 memang saling memahami... hehehe

Sue & Nakal said...

alhamdullilah..liya ok...comelnye bro...cam su aar...hehehh..aleh2 jek mcm su kan...punye panat ibunye meneran..comel cam su pulak..ehhehehhehhee...

Wahizah said...

So cute!!! Krasz..mintak baby boleh?? Mummy dah tutup kilang ler..hehehehe..boleh lerrrrrrr..huhu

Zura said...

comelnye baby u...
kiut sngt..
pinjam seminggu dua boleh?
hahahahha..

etomyam said...

dapat baby baru bro?....waa tahniah, moga bertambah rezeki...btw dapatkan script blog malaysia percuma di http://bolehblog.malayaonline.com/?p=993

alialappy said...

wahhhhhh...
nma bby dia liya...
comelnye..sma mcm nma alia..
comey bngat

sufian said...

tahniah bro

Anonymous said...

so cute la your baby girl.....from sat