Jan 11, 2009

Siapa Ceduk Idea Anda


Nak check siapa ceduk hasil kerja kita?? Kadang2 bengang gak kan dah penat korek idea, idea tu kena ciplak(kadang2 kita pun ciplak kerja orang hehehhee). Copyscape ni leh la sedikit sebanyak menunjukkan page mana idea kita dicopy n paste orang. Masukkan address blog pastu click "GO". Ia akan tunjuk 10 result terkini sahaja. Pas tu bawak2 la bersabar yer.



Copyscape

2 comments:

Monkey D Luffy said...

bagus info ni bro.. aku dah cuba (hehehe.. mcm ler ada org copy aku punya kan)...

MiSya said...

bro..nak tanya skit...nak 'go' yang mana satu ni?huhu