Jan 2, 2009

Azam Berazam

"Krasz apa azam ko tahun ni aarr ?" aku benggang dah nak jawab soalan2 ni. Tiap2 tahun soalan ni dapat rating paling popular.. Jumpa member , kat Facebook, kat myspace soalan ni je la dia orang tanya.. Apa la yang baguih dengan azam aku tu ? Aku tak tau la ... kot2 azam aku tiap2 tahun unik gamaknya. Jadi aku jawab "Azam aku tahun ni tak nak buat azam".

Tapi dalam hati aku bertekad .....
tahun ni ahli keluarga aku kan bertambah ( bukan tambah orang umah daa), Wife aku dijangka bersalin pada 14/2 ni (tarikh apa tu yer) anak yang ke-3. Aku sedar aku dah semakin lanjut umur. Tekad aku nak beri penuh perhatian pada keluarga, bimbing anak2 aku menjadi umat Islam yang sempurna dan berjaya dalam hidupnya. Tekad (bukan azam yer) aku menjayakan jaya hidup kaum keluarga aku.!!!

Selamat Tahun Baru pada semua penggunjung blog aku ni.. Maaf dipinta kalau ada salah silap...

5 comments:

Monkey D Luffy said...

aku pun x tau nak azam apa... so yg ptg hepi. hadapi jer apa yg datang

.:sanDORA:. said...

wah33!! nak dpt anak no. 3 dah.. dekat dah tu..

xder azam pun tak pe.. yang penting hidup hepi2.. k!

nike shoes said...

i agree your idea ! very nice blog

常州麻将 said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
Personalized Signature:我喜欢淮安掼蛋,靖江青儿,南通长牌,姜堰23张,常州麻将这些地方言游戏

technology said...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags