Jan 27, 2009

How To BypassRegister Website With Other People Account.



Cara ni hanya boleh dilakukan pada website yang menawarkan FREE ACCOUNT (website blogger x yah cuba, Tak boleh aku dah try). Anda hanya perlu menaip alamat website tu dan kemudian click kat "Get Login".. pas tu ia akan list down beberapa username n password. Pilih la yang mana berkenan dan kemudian anda log in masuk. Mudah saja kan..

1 comment:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

1 lagi info baru
lama tak singgah kat sini

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************