Sep 16, 2008

Episod Memalukan

Image900

Hari ni aku bawak family aku bukak puasa kat luar. Kesian aku kat orang umah aku, tiap2 kali balik kerja kelam kabut dia menyiapkan juadah buka puasa. Jadi aku bawak family aku ke Pak Aziz Tomyam kat Tambun. Sampai sana pun lagi 10 minit nak berbuka, orang ramai lak tu. Aku ngan selamba masuk ke restoran, aku perasan kenapa ramai orang pandang aku. Segan lak rasanya. Kontrol Macho la konon. Aku dan family dok meja hujung, pas order aku notice orang dok asyik perhati aku pas tu gelak. Aku syak mesti ada yang tak kena ngan aku ni, aku tanya orang umah aku dia geleng kepala. Tiba2 anak aku yang kecik kata "Ayah napa ayah pakai selipar sebelah lain2". Baru la aku tau apa yang tak kena ngan aku. Malu betoi, aku sound anak aku "Makan cepat Ayah sakit perut".

2 comments:

mummychantek said...

wakakaka...adoiyai krasz...ilang terus kasanova tu...
dpt gee bayangkn..arkarkark...
klau gee smpai bila2 xnk lah masuk kedai tu lgi...mesti pekerja nya dok ingat kt u..

|Ihsan| said...

hahaha....kesian2...jatuh 'market' kan...hihihi...