Sep 28, 2008

Kesian

cDSC00329

Malam tadi aku ngan family pi la last minute shopping kat Megoplex. Ramai bebeno orang malam tu. Kaum laki pakat tak pi terawih (termasuk la aku), meriah sungguh. Cadang pi sana nak beli tudung orang umah aku. Cari punya cari, rambang mata agaknya terlalu banyak pilihan anak2 aku dah setat la buat hal. Jadik aku belikan eskrim sorang satu. Mau lak dok diam anak2 aku makan eskrim baru senang hati nak shopping.

1 comment:

sue said...

alaa..ciannyeee...
aiskrim utk su x de kee?