Sep 7, 2009

Pi WIMAX


Dah seminggu lebih aku guna P1 WIMAX ni. Aku dpt try pakej RM99.
Minggu depan kena serah balik .. wawawa...
aku rasa aku kan sign up n cancel streamyx.

Yang best
- Memang terasa laju kala surfing.
- Mendowload memang cukup puas hati. takde langsung lack time.
- coverage WIFI cukup jauh lebih kurang 20m.
- Torrent, YM takde masalah
- modem boleh di bawa kemana saja janji ada coverage.
- limit per month 20GB tapi up to 40GB sebenanya baru lah speed
akan trun.
- untuk best performance letakkan modem berhampiran tingkap umah
- youtube smooth giler

Tak best
- lum encounter apa2 lagi.. semuanya smooth.

lagi satu time ujan tu .. leh dikatakan sepanjang bulan pose ni hari2 ujan. aku tak la pulak ada masalah .. tips nye off modem cabut smua plug dalam 10 saat. On Modem On PC balik gerenti ok.

18 comments:

NuR said...

komen dr pengguna..
laju dan besh
sign up la..

sharamli said...

kal0 kilat?
hu3

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

beznyer...
saya niy nama jer dok Sgor tp P1 WIMAX coverage xde...streamyx pon goyang gak... lam mim ba ba...grrrr...

Wanita Itu said...

salam singgah..

^_^

semua area dah boleh ker bang?

Krasz bAtu said...

tak semua tmpt ada coverage lagii

ezzati said...

ehh..yeke?bru plan nk guna n nk stop guna broadband maxis n streamyx...murah lg kan..

LUVLYDIYANA said...

i tau tentang wi max tapi tak bley pakai pun sebab mana ada coverage kat tempat i ni..i tau..so terpaksa redha dengan streamyx walaupun kadang2 macam siput.

ibu_umairah said...

benda ini memnag dah popular...tapi coverage bukan sume tempat adakan,,!!!dah merata tempat benda ini dipromise kan

Lifesaver said...

amiklah P1 ku..aku tak guna..lalalala..nnt bayar..hehehe

::Mish ShaZz:: said...

mmg laju pun....prefer sgt yg ni

suezensuzanna said...

ader org kate..dia laju sebab x rmi lagi yg gune..n dia br lagi...hurmm...no komen:)

Anonymous said...

btul2..
i setuju ape yg u bgtau tuh..

kakna said...

kat tepeng
sape nk guna wimax kene register awl2 dulu then kalo dh ckp korum baru diorng akan cover network tuk area cni..

betol kah sangat memuaskan?? saya pon berangan angan mau beralih ke dr celcom ke wimax bile blk KL nnt..

a kl citizen said...

assalammualaikum

tengah berkira-kira juga, tak tau nak guna yang mana

lalink7 said...

hurm...
sayangnyer rm99 nak bayo bil nye nnt..pokai..hehe

daylachan said...

mmg puas ati...amek2 jgn xamek!!
;)

messyremo said...

bagus r..

nnt bole aku usha2..

dah ade testimoni dah ni..hehe

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女