Nov 11, 2009

Kena Curi.....


Waaaawaaaa !!!

Pagi ni baru aku sedar, CD player kesayangan aku kecurian !!! Tak Guna ... Siapa lah buat kerja tak bertamaddun...

Aku sayang sangat ngan CD player tu. Pioneer Limited Edition pulak tu, lebih dari setahun aku kumpul duit nak beli.. mana punya malaun senang2 jek curi. Anak Haram !!

Dah tu duit syiling 30 sen pun dia kebas. Yang aku heran Rayban original aku aku beli RM500 tak nak plak dia kebas... ko ingat aku beli pasar malam ke. BODOH !!!