Nov 17, 2009

Simpan Fail/Folder Secara Rahsia


Perisian freeware ini boleh menyembunyikan sejumlah fail/folder yang tersimpan dalam PC anda. Boleh la menjamin keselamatan dan privacy anda tu. Menerusi perisian ini anda boleh tu menyorok fail/folder tertentu pada bila2 masa sahaja. Apabila perlu anda boleh unhide nya tanpa sebarang masalah. untuk jaminana keselamatan kata laluan diperlukan.



4 comments:

Lifesaver said...

bagus ni....

siti murni said...

meaning boleh kurangkan risiko kecurian data mcm spyware tu la ek...?

piNky LuCiA said...

good.. aku suka.. =)

~Zaty~ said...

ni utk semua file ke dia kena masuk password?? atau just file yg kita nak jer?