Oct 5, 2009

Jalan2 Cari Makan

Dah 3 hari aku MC, baru hari ni lah aku gagahkan diri bangun menghirup udara luar rumah. 72 jam berbaring, hanya dapat berjalan terhenjut2 dalam rumah satu pengalaman yang tak nak aku ulangi lagi dah.

Ada kaki baik jalan, ada duit enjoy la ala kadar.. dah terbaring macam aku baru lah macam2 nak buat, tapi hanya boleh mengenangkan je laa..

Hari ni befday Wife aku, pas ambik anak sekolah kami terus ke Restoran Rasamas, selalunya kami akan kesini kalau ada satu2 agenda. Suka ngan Restoran ni, makanan sedap, murah dan mesra.Restoran ni terletak di Tesco Pasir Puteh.










14 comments:

sI tEDI said...

happy birthday 2 ur wife.

sharamli said...

epi befday....

honeyamirul said...
This comment has been removed by the author.
amirul said...

Salam Bro,

Selamat ulangtahun buat isterimu... kamu sakit ape tuh?! Semoga cepat sembuh...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

semoga bb dan bro cepat sembuh..

selamat ulang tahun buat wife bro..

::Mish ShaZz:: said...

get well soon n happy bezday to ur wife..=)

Bapak said...

hepi birthday buat wife bro dan semoga bro cepat sembuh.

Lifesaver said...

apa hadiah?hehehe :)

suezensuzanna said...

yes...rasamas..sgt sedap!!!!

miss oren said...

happy birthday 2 ur wife o.k
and u, get well soon

ieda said...

eppy bday buat wife uuu ..

semoga allah memanjangkan umur dan meurahkan rezeki .. insyaallahhhh

yesterday my cayunk nyer bday jugak

Tukang cerita said...

Hepi belated bday tuk wife mu...
apa dibeli dgn duit RM 20 tu yop...?
:)

ibu_umairah said...

happy besday....ceria selalu ngan familyyy

.:sanDORA:. said...

hepi besday kat sis.. yg ke beraper tu ?
xper.. yang penting maintain lawo.. bro! anak kecik dah sehat ??