Oct 16, 2009

Facebook RM1


Perkhidmatan yang pertama seumpamanya di tawarkan oleh Celcom. Unlimited sms dari Hp ke Facebook dengan hanya RM1 untuk seminggu.

<------ HP ni je aku guna. Mana ada 3G lak tu.
Perkhidmatan ni sesuai la pada yang ber FB tapi takde kemudahan broadband dan juga yang selalu ber FB kat opis bila malam senyap jee(tenet pree).

Bagaimana ??

Mudah saja caranya. Hantar 'F" ke 32665 dan tunggu kod pengesahan dari Celcom. Then pi ke Facebook via PC masukkan kod berkenaan. Kemudian buat la sedikit setting di Mobile setting, boleh la set kawan mana yang nak kita terima notification dan on/off mana2 yang tak nak.


Ini perkhidmatan FB yang ditawarkan------>


Cara2 guna  ------>

4 comments:

ezzati said...

murah la kan rm1/wk...bgs ni

Kaseh Mucuk said...

da terminate line celcom..byk gangguan makhluk asing..huhu..t la mucuk register balik.. =p

sufian said...

ramai betul orang guna facebook skang ni.. aku je tak reti..

Lifesaver said...

oh..dah senang skrg