Dec 11, 2008

Google Chrome


Aku nak rekomen anda menggunakan browser yang baru Google Chrome . Aku amat berpuas hati dengan pretasi browser ni. Lebih laju daripada Firefox dan Opera. Aku dah guna lebih 2 minggu dan aku amat berpuas hati. Antara kelebihanya kalau kita membuka banyak tetingkap browser ni, jika salah satunya 'hang' yang lain tak effect langsung.

3 comments:

Monkey D Luffy said...

ya... aku ada terbaca pasal menda ni kat paper ke dulu. nak try ler.

thanks bro

Krasz bAtu said...

download sekarang kapten.

.:sanDORA:. said...

aku tak rasi ngan mende nih..
cam serabut.. he33!! mayB xhabes study lagi..
buat mase skang still setia ngan Mozilla Firefox..