Dec 21, 2008

Window Live Writer

 Live

Jam dah pukul 3.20 pagi, mata aku ni lum lagi ngantuk. Surf kat tenet boring lak rasanya. Aku terjumpa la function Windows Live Writter ni. Apa ke bendanya?? Aku follow instruction isi tempat kosong then  Live Wirter akan mendownload template blog/wordpress anda. Tu dia rupa2nya destop application for Blog. Ini sudah bagus.. Baru aku tau hehehehheheee.
Aku rasa function ni cuma ada kat Window Vista je kot. Anda boleh juga Add plug in untuk menambahkan lagi functionnya.

live1

Yang aku suka bila view posting tu seakan sama ia dah di "Publish" kat blog. Semestinya applikasi ini amat sesuai pada yang tak mempunyai Unlimited data plan.

2 comments:

Monkey D Luffy said...

boleh download ker software dia?

Krasz bAtu said...

kapten pkai vista ke?