Dec 29, 2008

Kenduri Taufik

Khamis lepas buat la kenduri doa selamat untuk anak saudara aku yang baru melihat dunia ni. Mak dan abah aku seronok sangat dapat menambahkan koleksi cucunya. So pagi tu aku balik kampung.

IMAGE_080 IMAGE_081
Kena basuh keta aku dulu. Kalau tak malu la ngan bebudak kampung. Kat Ipoh ni cuci keta murah sangat RM2 je.. Peringkat pertama dicuci secara manual oeh mat bangla sebelum mesin mencuci.

IMAGE_082 Perkara wajib sebelum balik kampung mesti singgah kedai mamak ni.. Rojak dan mee goreng nya The Best in the World.

IMAGE_065 IMAGE_063
Sampai Kampar satu lagi stop yang tak leh miss. Ais Kacang !!!!!! Ais kacang nya the best, time sekolah dulu selalu lepak sini pekena sebelum balik rumah.
PC250005 PC250007
Ni dia anak sedara aku. Taufik Hidayat baru berusia 2 bulan lebih. Ni sapa yang tido tah laaa.. bapaknya ke anaknya ??
PC250015 PC250014
Menu hari tu simple jer.. Budget ciput heheh Manisan Som-Som ni sedap....!!!
IMAGE_072 IMAGE_074
Hadirin yang hadir petang tu... Soweii semua air minum terlambat siap.
PC250025 PC250038
Bapak saudara aku dari KL pun turun hari tu. Pemerhati bebas tgk cara2 taufik dimandikan

3 comments:

Monkey D Luffy said...

gemuknyer anak sedara... comel!

Krasz bAtu said...

gemuk ikut ayah dia
hhhahahahaa

.:sanDORA:. said...

ker ikot pok cik dia.. wakaka!!

haku suka ais kacang kat market Tg. Tualang..