Jul 3, 2009

Jadikan Hp Anda Sebagai Wifi Router

JoikuSpot adalah satu cara kita share 3G connection melalui HP via Wifi. Nak beli router 3G sekarang ni mahal so gunalah JoikuSpot ni, terbahagi pada 2 jenis. Satu yang pree dan satu lagi yang tak pree. Yang pree ni penggunaan limited la skit tapi amat berguna.

Aku dah mencuba nya petang tadi. 3 hp dan 1 laptop dapat berkongsi connection tanpa masalah.

10 comments:

Ivy Metaga said...

kena cuba ni, thanks for the info..=)

naurah makwa said...

naura pun nak try gak..=)

suezensuzanna said...

ahaks...info yg bergune dic2

buacak said...

Krasz,nokia n73 boleh ke dijadikan Sebagai Wifi Router?

Krasz bAtu said...

buacak boleh tapi kena update firmware nye dulu..

dude said...

boleh jadi router yek? tak sangka plak..

haruan tasek said...

ya ke.... ilmu nie

buacak said...

firmware tu apa krasz?mana nak dapat?adakah ia sejenis software yg boleh di install?

Krasz bAtu said...

boleh dpat kat nokia.com tapi nak install nye payah gak.. aku pun x berani buat jadi cara paling senang bawak ke nokia centre..

Lifesaver said...

en3 yg berguna~