Jun 28, 2009

Komen

Aku menerima lagi satu email dari seorang gadis yang mengaku, aku dah beberapa kali singgah ke blognya tapi jarang bagi komen.
Maaflah kengkadang tu bila aku on9, aku update blog sambil bersosial kat Facebook. Bila dah selesai update baru aku skodeng ke blog kawan2 satu persatu. Sekarang ni dah banyak blog yang best2. Jadi kena baca slow2 skit baru paham, tak leh aku buat speed reading macam aku studi dulu..
Kengkadang tu bila tengah leka baca en3, tetiba baby nangis nak susu. Kena lak malam tu giliran aku berjaga.. Pas bagi susu tu kadang2 aku sama terlelap. Sedar2 kena syarahan subuh ngan isteri aku, terpaksa la aku buat sound trouble.

Tips pada suami : Isteri sound atas salah sendiri jangan lawan, biarkan , pas dia mandi sejuk la ati dia.

Jadinya laptop aku ber on sampai ke pagi. Sekali lagi kena perli baik punya :-
"Mentang2 kawin ngan orang TNB ingat api tu pree".

Aku off laptop kejut anak2 soh mandi.. Maka tak sempat la nak kasi komen...

12 comments:

haruan tasek said...

Sama le kita selalu kena bom... di subuh hari..ha..ha

LiNda said...

wah baekkk punya saound . cayalah !

Krasz bAtu said...

berdesing gak telinga..
tapi nasib baik tahap kesabaran tinggi hehehehhehe

Krasz bAtu said...

berdesing gak telinga..
tapi nasib baik tahap kesabaran tinggi hehehehhehe

naurah makwa said...

sampai lupa nak off lappy..haha..samala ngan hubby i, bila anak nangis, dia pun jadi libang libu..huhu

Cik_daya said...

oo.. cam tu ker..

Lifesaver said...

ooo..ni feedback ke?

azza_irah said...

waaa....nak anto emel gak la..
ada org tuh memalam merayap umah org tapi tak bg komen..kekadang tggl msg keadang lalu saje ..tak bawak buah tangan pong....ekekekek...

Monkey D Luffy said...

ler

bukan tak baca... tak komen jer :)

Tukang cerita said...

Salam...
hepi belated bday yeop....

hang memang macam tu... mai 'umah' orang, lalu lalang jer....
sekali dapat email daaa....
:)

hidet said...

tnb ipoh ke?
my brother kerja sana gak..

dude said...

aku lak suka bagi komen tapi tak suka (malas) baca..cane tu ye..;)