Jun 24, 2009

Muka Buku Anak Perak

Tak de Idea nak menulis malam ni.. Otak blurr lak
----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook
!!
Di segi positif nya ada kebaikan menjoinkan diri dalam sosial network ni. Apa2 terpulang pada individu tok mentaksirkannya.

Di facebook kengkadang kita selalu mendapat undangan untuk join satu2 group. Aku ni tengok gak apa group tu dulu sebelum join. Tapi bila dah join selalunya group tu tinggal nama je. Bersawang dalam alam cyber. Jadinya 2 hari lepas aku cuba la buat satu group "Muka Buku Anak Perak" tu pun selepas di suruh beberapa orang kawan.
Alhamdulillah dalam 2 hari dah 82 orang join. Bangga gak. Hehehhehe
Aku nak promote kat sini jugak.

"Kome lahir di Perak, kome bukan orang Perak tapi Koje di Perak, Kome kawin ngan orang Perak, boypren/girlpren orang Perak, Suka makan tempoyak, suka lalu lalang dalam Perak dan idak kire le ape sebab pun kome di alu2kan join..
Moh le...."

Jum arr sama2 meriahkan suasana... Tapi sebelum tu add la aku dulu ....

Azizul Hashri

13 comments:

Bapak said...

wah, nanti Bapak join

suezensuzanna said...

ahaks......sy suke mkn tempoyak:P

Mya said...

aku orang perak. boleh la join ek? :)

miss oren said...

kalo penah pegi perak leh join x agak2
ngeeeee

Krasz bAtu said...

Semua dialu alu kan join...

fizan *sew addict!* said...

di FB ye..nanti saya joint...saya anak perak!!

Monkey D Luffy said...

ko cr kan aku awek perak... nanti blh ler aku join

muahaha

dude said...

saya koje kat perok.
gkc org perok.
nanti saya join k?..;)

Lifesaver said...

dude:
add aku dalam facebook.leh kan??

nnt saya join jgk :)

Mucuk Shomot said...

kwn xde kene mengena ngan perak..leh join x? lalalala~

naurah makwa said...

teman orang perak..teman cukup gemor makan tempoyak

Maisarah Aleya said...
This comment has been removed by the author.
Maisarah Aleya said...

weiikkssss krasz..lama bebonar tak nyakat dia ni..
kasanova zaman batu tu...hahahha
(gee)