Jun 29, 2009

Shopping


Hari Ahad pas aku bawak family aku shopping kat Tesco Ipoh. Konon kuor nak celebrate befday aku le. Singgah la dulu kat Tesco ni beli barang dapur skit.
Anak2 berkenan la baju so soh la aku beli....

"Ayah Befday ayah kan.. Beli ka kitaorg baju ni"
"Akak ngan adik, patut beli tok ayah"
"Stail Baru, Org befday kasi adiah Ayah"
"Ayah tak bawak duit "
"Alaaa Ayah SWIPE je Credit Card"

Amboiii, bebudak skrg dah tau kegunaan credit card. Senang je soh kita swipe..
Last2 org yg befday belanja jugak.........

8 comments:

joegrimjow said...

credit card=orang kaya ??

naurah makwa said...

guna credit card kalau check in hotel time kojer jer..huhu..tak berani guna lebih2..

suezensuzanna said...

wah....budak2 skang dh advance!!

Lifesaver said...

nak wat camne....rezeki Allah kepada anak2..anak2 kan anugerah

Monkey D Luffy said...

susah jugak cam tu

hehehe

a kl citizen said...

pandai bebudak sekarang ya... penyakit yang boleh berjangkit....credit card ni, jgnlah anak cucu kita terkena penyakit asik menswipe je...

dude said...

bijak anak2 bro..

haruan tasek said...

yang sambut basday kena belanja ke cian...kui...kui...kui