Jun 5, 2009

Terima Kasih Semua


Aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua rakan2 yang telah memberikan moral support dan mendoa kan kesejahteran anak aku.
Hari Rabu pas, anak aku buat ujian darah, ultra sound dan M.R.I. Alhamdulillah resultnya. Cuma baby kena menjalani physioteraphy selama setahun dan kena monitor ngan doktor2 kat Specialist Ipoh. Nampak gaya nye aku terpaksa la berulang alik ke Spital tu.

Hanya Allah dapat membalas jasa baik anda semua.

12 comments:

Arra JaSmY said...

Comelnyew ank kamu...Ara doakan diew sntiasew chat n cenyum2 macam kat dlm pic tu..sgt comey..=p

ikiqzana said...

moga baby cepat sembuh.. AMIN.

su said...

alalala...kiutnyerrrr baby!

alhamdulillah..semoga pengorbanan abg & isteri diberi ganjaran yg terhebat oleh Allah...

Kuatkan smgt yer...xlamakan, stehun jer..yg penting baby sihat walafiat....

ummiumaira said...

maaf yea tanya ..bb kena physio kenape ekkk

haruan tasek said...

alhamdulillah.. semoga anak cepat sembuh

momentinlife said...

Alhamdulillah... =)

CaPiQa said...

alhamdulillah.. lega tengok baby senyum. ^_^

Lifesaver said...

alhamdulillah...

dude said...

alhamdulillah..
bersabar bro..

Mucuk Shomot said...

ala2 tomey nye dia..sonok nengok dia gelak cmtuh..pepon byk2 kn sbr ek..insyaAllah, setiap mslh ada jln penyelesaian.. lebiu baby..muah! =p

dotblogspotdotkom said...

huhuhu...pakcik x baca yg kat bawah nih..huhuhu....orait...tu dugaan ...moga kita sabo dengan dugaan

Emy Fashila said...

alhamdulillah, xpe la, terpaksa bersusah-payah sikit ulang alik untuk buat pyhsio.atleast dapat meluangkan masa lebih dengan baby.anak tu satu anguerah Ilahi yang x ternilai.