Jun 5, 2009

TaG oLeh EkiN

Tag pasal hp. Aku memang minat ngan hp ni. Tahun ni je aku dah tuko 3 kali hp. kenangkan balik
banyak duit aku melayang.

1. pe jenama tepon bimbit ?
Aku guna 2 hp.






Ini aku guna tok panggil or dipanggil oleh kaum kerabat dan teman2. Aku suka sangat ngan hp ni sebab nye ada Qwerty keyboad. Nokia E71 ni yang best giler nye bila beron9. Memang laju giler. Aku baru je ambik pakej celcom berukband. Sekarang ni aku tengah giler download applikasi.








Yang ni tok customer panggil je. cukup kol 5.45 ptg gerenti off sampai la kol 9 pagi esok. Sony Erricson K660i ni aku suka tang bunyinye. Dengar lagu best bebeno. Memory card tu aku penuhkan ngan lagu2 rock kapak je.






2. bila beli?
Nokia tu aku baru je beli tak sampai sebulan. Dan Sony tu aku tuko ngan orang umah aku. Aku belikan dia HP baru sepena Anniversary kami, aku tolak hp HTC tytn 2.

3. kaler ape?
Sebijik yang UOL nampak kat atas tuu

4. brape bnyk msg ade dlm inbox?
Aku ni bukan jenis suka sangat bermesej.Tak banyak pun. Lagipun aku ada orang yang audit mesej aku tiap2 malam.. hehehehehe bahaya oooo

5. siapa yg bgi msg kat u yg terbru?
Hp Nokia tu wife aku soh beli sos tomato. Hp Sony tu dari maxis = free caller ringtone.

6. gamba yg jdi wallpaper?
Dua2 hp aku tu ber wallpaper kan defaultnya. Aku x minat wallpaper ni. Rumah aku pun wife soh tuko wallpaper belum lagi aku buat....

sila nyatakan;

7. knapa syg tepon bimbit tue?
Sebabya - Aku beli duit sendri ...

8. brape lme dh gune phone tue?
Nokia tak sampai sebulan , Sony tu bertahun gak lee

9. siapa insan yg akn ditagged sterusnye?
Eryn
Mucuk
Aku-Ida
Yanie Putrajaya
Amirul
dan semua yang guna hp......

3 comments:

momentinlife said...

aku xde hp...
hahaha

Lifesaver said...

aku xpkai hp...larikkkk

dude said...

wahh.. kaya nye ko ada 2 hp..aku satu pon takde..;(...selamattt