May 7, 2009

Baru Beli

Aku baru je rembat hanpon ni 2 hari lepas. Cadang nak sambaq iphone, tapi dah try guna kawan punya rasa cam tak best la( duit tak cukup yang yernye). Hanpon ni aku rekemen sangat, memang best giler. Surf Internet memang banyak siookk laju giler. Software pree tok hanpon ni pun melambak. Ok gang aku nak belek2 lagi .....

5 comments:

nurain said...

wah.

saya hanya mampu pakai sony cikai je~

salam ziarah..hihi

suezensuzanna said...

huhuhu.....screen kecik..x puas..tp mmg best pun tepon nih...

miss oren said...

i ade pengalaman ngn hp ni..tp keypad die kecik..susah nk memesej

cikeYda said...

tp hp ni rasa2 mcm komputer taw..
keypad x paya tekan byk kali..
heheheheh..
dulu masa 1st2 pakai hp ni, 3 ari aku simpan d ruma sbb x pndai pakai.
hahahahahhha tapi lama2 mmg syiok..
krasz da install opera mini ka??

su said...

td da servey hp ni kat kedai...mslhnye,keypad dia ade huruf cine...

tp xbeli lg...nak survey kat tenet dulu...tgk2 abg pon pakai ni ek! camne ok x kalo su pon nk beli yg ni?