May 10, 2009

Mana Lak aku Park Kereta Niiii

Alamak kat mana ke aku park keta aku tadi ?
Penah tak jadi kat korang ? pi ke pasar raya shopping n tengok wayang(buat wayang?) pas tu lupa kat mana park keta. Tempat parking nya punya la beso.. Aku ada satu penyelesaian mudah.
Ada Handphone A-GPS ? Intall Google Maps

Caranya :-

Screenshot0052

Screenshot0053Screenshot0054


Korang akan nampak tanda star bila korang on program google maps ni dan korang boleh berjalan ke kereta berpandukannya.
Perlu di ingat pastikan korang ada broadband package kat tepon tu.. Kalau tak.......
Kalu nak pree pulak guna cara yang sama tapi kali ni hanya pada hanpon Nokia sahaja. Guna Nokia Maps.
Senang tak ? Shopping la sampai rabak !!!!


6 comments:

dude said...

haha..
up to datenye..

aku rayau sampai ke mlm baru jumpe kete aku lik..

joegrimjow said...

gamee
hehehe

amirul said...

Salam Azizul,

aku pun kadang2 terlupo gak... letak kereta tempat lain carinya tempat lain selalunya kat shopping mall...bengang gak tapi nak buat camna dah diri sendiri pelupa hahaha...

momentinlife said...

aku pnh salah lot..
pergh! hilang jantung tgk keta xde.. adeh!

fezaL Mohd said...

gempak doe.. perhh

Mel said...

macam best jer sistem ni...hehehe