May 9, 2009

Hadiah Buat Isteri


Jenuh la aku pikir kan apa nak dihadiahkan pada Ulang Tahun ke 11 perkawinan kami. Takan aku nak tanya dia, apa hadiah dia nak.... !!!. Pikir punya pikir kol 8.30 malam semalam baru aku dapat jawapannya. Dah lebih 5 tahun isteri tak tuko hanpon dia. Asyik2 aku je yang menukor hanpon, so aku kelentong isteri aku nak kuor mengeteh ngan member. Aku ambik helmet ala German, aku setat motor aku pecut ke kedai Handphone. Ada lagi setengah jam lagi sebelum kedai tu tutup. Terpaksa la aku guna kan segala skill merempit zaman bujang. Aku cilok , aku potong zig zag rasa bergegar engin EX5 aku tu. Aku sampai, puas hati skill permotoran aku masih lagi hebat cam dulu.

Puas la aku bedek2 hanpon kat kedai tu, mana satu agaknya yang sesuai. Banyak sangat pilihan, last2 aku pilih model Nokia 6600 slide ni. Ia kecil, camera 3.2 megapixel, radio with RDS, 3G dan pack with features. Yang tak best pasal hanpon ni ialah harga nya ... Tak padan ngan kecik harga nya punya la beso.

Maka berswipe la kredit kad aku. Tapi hati aku puas.

7 comments:

amirul said...

Salam Azizul,
Aku respect la....Kaulah suami mithali suami contoh...aku lom pernah gi dapat bagi hadiah kat bini aku tiap kali buzdy dia ataupun Annivesary kami...

suezensuzanna said...

wah gitu...aku suke hp tuh...;P..nway...slamat ulang thn perkahwinan

milimilo said...

boleh la ber 3g dgn ur wife slalu lps ni..lalala..happy mothers day u ur wifey ;)

joegrimjow said...

sweet gilew
auuuwww

momentinlife said...

eeeehhhheeee..
ni la contoh suami yg best!
bkn psl kebendaan, tp sbb memahami.. =)

Monkey D Luffy said...

bertuah isteri :)

ARYN said...

bet gile dpt hadiah phone..hee