Jul 11, 2009

Aku Dan No.Dua

Aku ada 2 anak pompuan
Mira n Liya

Aku ada 2 buah kereta
Satu tok pi kerja dan satu lagi tok Long Distance (konon la)

Aku ada 2 Speaker beso
Tapi dah lama tak leh pasang.. asal aku kuatkan volume je ada la suara "Pelan skit anak nak tido"

Aku ada 2 Laptop
Satu aku beli tok Orang Umah aku masa belajar dulu, Satu lagi aku berOn9..

Aku ada 2 Handphone
Satu aku khaskan tok urusan koje. tepat kol 5:45 ptg aku off sampai la kol 9 esoknye
Satu lagi tu tok broadband dan family dan kawan2 yang rajin mengacau aku.

Aku ada 2 Broadband.
Streamyx . aku dah lama nak terminate je tapi member aku yg jaga kaunter streamyx ipoh tak bagi.. aku sign borang terminate dah lama, tapi line tetap aktif..
Celcom - Aku guna jugak. Berguna bila time2 nunggu kawan atau anak2 tiusyen

Aku ada 2 baju MANU original
Hadiah dari kawan. Sorang kawan Opis Sorang lagi kawan Facebook.

Apa lagiii.. Otak dah jemm.. tapi ada satu je aku tak nak 2.. Tambah Orang Umah..
naya oooiiiii