Jul 27, 2009

Blurr

Lepas baik dari demam (walau pun bukan 100%) aku rasa blurr je..

Tadi kat Opis .. sejuk ketulang. Perasaan macam orang asing.

Malam ni lak bukak laptop, idea nak tulis blog ilang .. blurr jugak rasanya..

Korang penah ke rasa cam ni...??

Adakah pasal demam selama 5 hari aku MC telah men short circuit kan litar memory aku.. Hard disk aku penuh ? Ram yang telah di install tak penah di upgrade telah ketinggalan zaman ?, Grafik kad kurang lancar ?? Entah aku tak tahu...

9 comments:

sharamli said...

blur jgk nak meng0men...

Mucuk Shomot said...

masih mud demam lg tu kot..

miss oren said...

i rase da dimasuki virus la krasz..hehe
selalu gak mengalami situasi camni

Lifesaver said...

H1N1????

suezensuzanna said...

uhuh..:)....lame sgt bersuti tuh

naurah makwa said...

sejak akhir2 ni pun rasa blur gak..malas nak update blog..

ustazah dyLLa said...

ustzah penah rasainye...mmg blurrr.....

Zura said...

sebenarnya anda perlukan rehat yg secukupnye..
itu aje..
hihih..

dude said...

bawak berehat bro