Jul 17, 2009

Palringo


Revolusi terkini dalam mobile chat. Palringo menawarkan multi platform chat seperti Yahoo, MSN, ICQ, AIM dan lain2 lagi. Yang best nya Facebook chat pun ada. Palringo ni pack dengan features seperti tengah chat tu boleh antar antar pic dan sent voice message. Di samping itu boleh join mana2 Group mengikut topik kesukaan atau buat sendiri group dan ajak kawan ber chat. Menarik ....
Secara automatiknya Palringo akan update location kita supaya kawan2 lain tau mana kita berada mengikut network towers seperti WIFi or GPS. (yang ni aku kuran senang)
Secara amnya Palringo adalah satu applikasi mobile chat ngan terkini dan canggih. Boleh lah ucapkan bye bye pada ebudy.


5 comments:

Lifesaver said...

tu utk sofware hp nokia erk?

dude said...

N73 boley ke bro?

Idalara said...

hmmm..kak ida bab2 ni kurang pandai..

Idalara said...

hmmm..kak ida bab2 ni kurang pandai..

Krasz bAtu said...

Semua hp berplatform kan symbian boleh..

N73 gerenti boleh..