Apr 23, 2009

Ovi Mail






Nokia baru2 ini mengumumkan Ovi Mail yang mana sebelum ini hanya untuk Nokia Symbian S40. Ovi Mail adalah salah satu daripada Nokia service, bukan sahaja menyediakan web based email clients tapi ia juga menyediakan perkhidmatan Sychronozing contacts, photo sharing, download music dan juga calendar. Ovi Mail terbuka kepada sesiapa sahaja dan ia adalah percuma. Anda juga tidak perlu mempunyai handphone berjenama Nokia untuk menggunakannya. 1GB diperuntukan pada setiap akaun. Ovi Mail juga akan secara automatic fit to screen handphone anda. Cubalah.

4 comments:

dude said...

err..no komen..

bro, cite arr sal i-phone kalo ko ada tahu..

cambest jek

amirul said...

Salam Bro,

Pernah juge dengar kat TV satu ketika... tapi xamik tau sangat... :)

Krasz bAtu said...

dude. ok nanti aku buat research
member aku pun baru ambik i-phone
lum ada masa nak bermain ngan hp nye

bro amirul
aku dah try guna ..
senang dan cepat masa loading

Nadeeya Khair said...

confirm ke hebat ni?

pembalasan komen saudari di ruangan saya yang lalu :
hem, ohh xperku di tunggu lg. sudah di post khabar berita yang di nantikan. :P